Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi er opptatt av at du skal være fornøy med de produktene du handler hos oss. Vi er også opptatt av at du skal ta godt vare på dem. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger reparasjon eller har spørsmål.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

 • Lekent

  Det skal være gøy å handle hos oss. Vi er åpen for at du leker med ditt uttrykk mens du prøver klær hos oss. Vi elsker kunder som danser seg gjennom butikken. Og vi har det så gøy på jobb at rett som det er danser vi oss også gjennom arbeidsdagen.

  Vi trives hvis du trives!

 • Bærekraftig

  Tekstilindustrien er en av de mest forurensende industrier i verden. Og hvert år kastes det ufattelige mengder med helt nye og ubrukte klær bare fordi de er gått ut på moten. Vintage går aldri av moten og er mer bærekraftig enn "fast fashion".

  Derfor har Vintage Wear aldri salg!

 • Kvalitet

  Vi vet hvor vanskelig det er å finne en skatt i en kleshaug. Det krever et trent øye. Vi har årelang erfaring med å finne perlene. Vi elsker å velge ut og presentere klær på en ryddig og estetisk måte. Vi tror at dette gjør det lettere for deg å finne din skatt.

  Vi skjekker alle plagg nøye før vi selger dem!

 • Din egen stil

  Vi lever i et samfunn hvor de store gigantene bestemmer mye over forbrukerne. Vi blir utsatt for motepress og gjennom reklame skapes det illusjoner om hva som er gode klær og ikke.

  Vi vil bidra til at folk finner sin egen stil og kler seg etter sin identitet heller enn motebildet skapt av moteindustrien.