Vintage Wear

Vintage Wear selger vintage, 2nd hand og redesignede plagg. vi er opptatt av å presentere produktene våre på en måte som fremstår ryddig og oversiktlig. 

Vi selger også nye produkter som representerer en vintage-tradisjon og bærekraft slik som unike solbriller og rådenim jeans. Disse produktene selges også på nett.

Vi er opptatt av å være med på å definere hva som er bærekraftig mote derfor er vi tidlig ute med nye trender. Det handler om å finne kategorier med plagg som vi tror folk vil like å gå med, og som ikke har blitt plukket opp av fast fashion-trendene ennå. Vi har i flere omganger vært med å definere endringer i motebildet på Grünerløkka i Oslo. 

Bærekraftig Kvalitet

Vintage Wear ønsker ikke å bidra til fast fashion og dumping av tekstiler: Derfor er vi opptatt av å ta inn klær som blir solgt. Vi priser klærne etter alder, tilstand og kvalitet og har ikke flat pris. På denne måten selger vi det meste av klærne vi tar i butikk, og pumper skjeldent klær på salg.

Vi har eget syverksted hor vi reparerer klær som ikke er i bra nok tilstand til å selges, men som lett kan fikses. På denne måten bidrar vi til mindre tekstilavfall.