Vintage Wear er en butikk på Grünnerløkka, i Oslo som selger vintage, 2nd hand og redesignede plagg. vi er opptatt av å presentere produktene våre på en måte som fremstår ryddig og oversiktlig. 

Vi selger også nye produkter som representerer en vintage-tradisjon og bærekraft slik som unike solbriller og rådenim jeans. Disse produktene selges også på nett.

Vi er opptatt av å være med på å definere hva som er bærekraftig mote derfor er vi tidlig ute med nye trender. Det handler om å finne kategorier med plagg som vi tror folk vil like å gå med, og som ikke har blitt plukket opp av fast fashion-trendene ennå. Vi har i flere omganger vært med å definere endringer i motebildet på Grünerløkka i Oslo. 

Bærekraftig Kvalitet

Vintage Wear ønsker ikke å bidra til fast fashion og dumping av tekstiler: Derfor er vi opptatt av å ta inn klær som blir solgt. Vi priser klærne etter alder, tilstand og kvalitet og har ikke flat pris. På denne måten selger vi det meste av klærne vi tar i butikk, og pumper skjeldent klær på salg.

Vi har eget syverksted hor vi reparerer klær som ikke er i bra nok tilstand til å selges, men som lett kan fikses. På denne måten bidrar vi til mindre tekstilavfall.

Våre Verdier

 • Lekent

  Det skal være gøy å handle hos oss. Vi er åpen for at du leker med ditt uttrykk mens du prøver klær hos oss. Vi elsker kunder som danser seg gjennom butikken. Og vi har det så gøy på jobb at rett som det er danser vi oss også gjennom arbeidsdagen.

  Vi trives hvis du trives!

 • Bærekraftig

  Tekstilindustrien er en av de mest forurensende industrier i verden. Og hvert år kastes det ufattelige mengder med helt nye og ubrukte klær bare fordi de er gått ut på moten. Vintage går aldri av moten og er mer bærekraftig enn "fast fashion".

  Derfor har Vintage Wear aldri salg!

 • Kvalitet

  Vi vet hvor vanskelig det er å finne en skatt i en kleshaug. Det krever et trent øye. Vi har årelang erfaring med å finne perlene. Vi elsker å velge ut og presentere klær på en ryddig og estetisk måte. Vi tror at dette gjør det lettere for deg å finne din skatt.

  Vi sjekker alle plagg nøye før vi selger dem!

 • Din egen stil

  Vi lever i et samfunn hvor de store gigantene bestemmer mye over forbrukerne. Vi blir utsatt for motepress og gjennom reklame skapes det illusjoner om hva som er gode klær og ikke.

  Vi vil bidra til at folk finner sin egen stil og kler seg etter sin identitet heller enn motebildet skapt av moteindustrien.