Besøk vår jeansbutikk på Grünnerløkka i Oslo!

Vi startet opp Vintage Jeans fordi vil ville at Oslo skulle ha en butikk som tilbydde et variert utvalg av kvalitetsjeans i ulike fasonger uavhengig av hva som er det aktuelle motebildet. 

Vi vet hvor slitsomt det er å prøve jeans!

Det er viktig for oss at du som kunde skal finne dine nye favoritter uten for mye strev. Vi sorterer jeansene på størrelser og fasong og kan dermed tilby en kjapp og effektiv ekspedering av våre kunder. Ganske ofte klarer vi å finne en bunke på tre-fire jeans som passer i første runde i prøverommet. 

Vi måler alle jeans før vi legger dem ut i hyllene. Målet vi har ført på buksene er antall tommer rundt livet, og er helt uavhengig av ulike merker og tider sine systemer for å sette størrelser. 

Hvorfor nye jeans?

Det er ikke lengre lett å finne vintage jeans fra før 90-tallet. Og vi skal tilbake til 60-tallet for å finne jeans med en kvalitet som virkelig tilfredsstiller en denimlover. 

Men heldigvis finnes det råd. Det produseres fremdeles jeans i dag som gjør det på samme måte som man gjorde det på 50-tallet og tidligere. De fleste av disse denim-veveriene ligger i Japan.

Japanerene må få æren for å ha reddet det gamle amerikanske cult-plagget.

se vårt utvalg

Naked & Famous Denim

Vi fører jeans fra Naked & Famous. Vevd i Japan, sydd i Canada.